Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Απο Πρωταγωνιστές..... Κομπάρσοι!!

Έχοντας στο μυαλό μου τις εικόνες απο την μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος για το θεμα των Σκοπιων, ειχα την όρεξη να χαμογελάω

  ευχάριστα βλέποντας δυο εκατομμύρια κοσμο ενωμένο ενάντια σε αυτους που στοχεύουν στον αφανισμό της χωρας του.
Δυο ομως, περιπου, εβδομαδες μετα νιώθω πραγματικα απογοητευμένος οταν σκέπτομαι ποσο ευκολα ο κόσμος ξεχναει και ποσο ευκολα παρασύρεται. Απογοητευμένος βλεποντας ποσο γρήγορα καταφέρνουν αυτοι που μας κυβερνούν να τον αποτρέψουν απο την πραγματικότητα και να μπορούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να αποκαλούν  τον κύριο Ζαεφ <<Πρωθυπουργό της Μακεδονίας>> και να μην μιλαει κανεις.........

Δεν μιλαει κάνεις γιατι πλέον ολοι ψαχνουμε να βρουμε τον ένοχο  (Novartis) ξεσκιζοντας ο ενας την σαρκα του αλλου.
Αυτο κατάφερε η πιο δικαστική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης!
Βέβαια οπως πολλες φορες εχω ξαναπεί όποιος έκλεψε, να παει φυλακή, να υπάρξει μηδενική ανοχή για όλους και ότι εχει κλαπεί να επιστραφεί και να αποδοθεί στο Ελληνικό κράτος.
Αυτο ομως ειναι δουλεια της Ελληνικης δικαιοσύνης στην οποία εχουμε τεραστια εμπιστοσύνη.

Αυτο λοιπον που εμενα με σοκάρει ειναι το ποσο εύκολα καποιοι μπορούν απο πρωταγωνιστές να μας μετατρέπουν σε κομπάρσους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την προσωπικη μου άποψη.Σε κάθε περίπτωση όμως διατηρω το δικαίωμα να μη δημοσιεύονται σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.