Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Αν όχι εμείς, ποιοι;

Αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι εμείς, ποιοι;” Είναι ένα από τα συνθήματα που γράφτηκαν στους τοίχους του Παρισιού το Μάη του ’68. Το σύνθημα αυτό είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ. Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια. Ανασφάλεια στην εργασία, στις σχέσεις, στο περιβάλλον. Η αίσθηση της ανασφάλειας αποτελεί εμπόδιο για την ανάπτυξη της κοινωνίας και της χώρας μας.
Η γενειά που διαχειρίστηκε την εξουσία μέχρι τώρα είναι αλήθεια ότι δεν τα πήγε καλά. Είναι λοιπόν ανάγκη να αρχίσουν οι νέοι να συμμετέχουν και να χτίσουν το κόσμο τους.


Είναι λοιπόν αναγκαίο εμείς οι νέοι να διαμορφώσουμε τη κοινωνία, στην οποία θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια. Η πρώτη ευκαιρία έρχεται σύντομα, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου που δεν πρέπει να μας βρουν απαθείς ή θεατές.
Είναι ανάγκη εμείς οι νέοι να συμμετέχουμε, να διαμορφώσουμε, να επηρεάσουμε τις εξελίξεις για το κόσμο που θέλουμε, που ονειρευόμαστε, γιατί αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι εμείς, ποιοι;






       Κωνσταντίνος Ι. Τσάμαρης
Δημοτικός Συμβουλος Δήμου Χαλκιδεων
Πρόεδρος Δ.Α.Ε.ΠΕΧ. ΑΕ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την προσωπικη μου άποψη.Σε κάθε περίπτωση όμως διατηρω το δικαίωμα να μη δημοσιεύονται σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.