Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Όχι άλλα λόγια.. Τώρα πρέπει να διεκδικήσουμε!

Λογια.. λογια.. λογια.. Χωρίς αληθεια για να καλυπτουμε τα κομματικα   θησαυροφυλακια..!!!!  Που ειναι η άμεση  δημοκρατία?? Πραιτοριανοί της  εξουσιας,
αλληλεγγυοι της  φαυλοκρατιας, οι συμπολιτες  να  πεθαινουν στα πεζοδρομια και  οι  δηθεν αριστεροι ιδεολόγοι να  εξηπηρετουν το συστημα. Να  υποστηριζουμε το κόμμα και ας  γκρεμιζονται  τα  παντα...
Οι υποκριτες της δημοκρατιας του  χυμα, χωρις κανενα  σεβασμο, με κουμουνιστικη κουλτουρα... Ενδιαφερόμαστε για την μαζα και οχι για το ατομο και την κοινωνια, η  υποκρισια  του ενδιαφερομαστε  για 50000   μεταναστες που  πληρωνουν αλλοι και τα παιρνουν ολοι για να ξεχναμε το ενα εκατομυριο  επαιτες  ανεργους  φτωχους  συμπολιτες μας..
"""Αγωνιστες"""""  της  ισοπεδωσης, πρωην  λαμογια τωρα  πρωτοποροι  κηρυκες με  σημαια τον ΚΟΥΡΗ που η Αυριανη εγινε Κοντρα του ΣΥΡΙΖΑ.. δηλαδή το σαπιο που εγινε απλα χαλασμενο. Είμαστε δυστυχως αξιοι της μοιρας μας, οταν τζογαρουμε ολοι για την εξουσια, χανεται η κοινωνια  και οι αξιες και τα  ιδανικα με αποτέλεσμα να ειμαστε  υπευθυνοι για το ΒΑΤΕΡΛΩ ΠΟΥ  ΖΟΥΜΕ. Κοροϊδευόμαστε μεταξυ μας καθώς αυτο που ζουμε δεν ειναι μονο οικονομικο αδιεξοδο αλλα ξεπεσμος  της  κοινωνιας..  Αφήνοντας να μας  κυβερνουν προδοτες, ψευτες και ηθικα  αναλγητοι.......ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!!!!

Λόγια.. λόγια.. λόγια.. Όχι άλλα λόγια!! όλοι μαζί οφείλουμε να διεκδικήσουμε την αξιοπρέπεια μας την οποία επιχειρεί να ποδοπατησει η κυβέρνηση με την ψηφιση του νέου ασφαλιστικού, κατ' εντολή της ΤΡΟΙΚΑΣ, αυτο το σαββατοκύριακο.
Όλοι μαζί, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοι υπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι και ανεργοι οφείλουμε να συμμετέχουμε στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ και να δώσουμε βροντερό παρον ενάντια σε αυτούς που είναι έτοιμοι να υπογράψουν το τέλος μας.

Θα ήθελα να κλείσω με τα λόγια του μεγάλου Νίκου  Καζαντζάκη...

"Θαρρείς κ’ είναι απαραίτητος αγώνας πολύς κ’ ιδρώτας πολύς και δάκρυο για να ξαγοράσει ο άνθρωπος το δίκιο του· κ’ η ελευθερία είναι το πιο ακριβοαγόραστο αγαθό· δε δίνεται δωρεάν μήτε από ανθρώπους μήτε από θεούς. Πηγαίνει από χώρα σε χώρα, όπου τη φωνάξουν, από καρδιά σε καρδιά, ανύπνοτη, ανυπόταχτη, χωρίς συμβιβασμό"

Θέλει ανυπότακτη καρδιά η ελευθερία...: Θέλει ανυπόταχτη καρδιά
 η ελευθερία… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την προσωπικη μου άποψη.Σε κάθε περίπτωση όμως διατηρω το δικαίωμα να μη δημοσιεύονται σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου. Ανώνυμα σχόλια απορρίπτονται.